Loscht op en Dessert de 25. Februar?
Bei engem intergenerationellen Atelier, gi mat eiser Mediatrice lecker Desserte gekacht. Um Programm stinn traditionell lëtzebuergesch Eisekuchen a gebake Bieren.
Nodeems den Deeg eegestänneg zesumme gestallt gouf, ginn d’Eisekuchen mat enger traditioneller Eisekucheform, op oppenem Feier an eiser schwaarzer Kiche gebak. Déi gebake Biere gi vu Grouss a Kléng (Kanner mussen a Begleedung vun engem Erwuessene sinn), zousätzlech preparéiert an um Feier gebak.
Ob eleng, mat Frënn a Famill, dëse Moment ass fir jiddereen eng flott Erfarung fir déi kulinaresch Geschicht vun der Lëtzebuerger Musel z‘entdecken.
Place à la gourmandise le dimanche 25 février!
Durant cet atelier intergénérationnel, vous cuisinerez différents petits desserts avec l’aide de notre médiatrice. Au programme : gaufres traditionnelles luxembourgeoises et poires au four ! Après avoir préparé avec notre médiatrice la pâte, les gaufres seront cuites dans les traditionnels moules en fonte au feu de bois dans la cuisine noire du Musée. Les poires au four que vous aurez cuisinées accompagneront ce goûter pour petits et grands (les enfants doivent être accompagnés par un adulte). Que vous soyez en solo, entre amis ou en famille, ce moment constituera pour chacun une immersion chaleureuse et instructive dans l’histoire culinaire de la Moselle luxembourgeoise !
Sonndes, den 25 Februar.
Vu 14 Auer un. Ongeféier 3 Stonnen.
All Altersklassen (d’Kanner mussen a Begleedung vun engem Erwuessene sinn).
Eng Reservatioun ass obligatoresch per Telefon um +352 23 69 73 53 oder via E-Mail op [email protected].
Präis: 1 Persoun: 25 €; 2 Persounen: 30 €; 3 Persounen: 35 €; 4 Persounen: 40 €; 4+ Persounen: Präis op Ufro.
Dimanche 25 février.
A partir de 14h. 3 heures environ.
Tout public. Les enfants doivent être accompagnés d’un adulte.
Réservation obligatoire par téléphone au +352 23 69 73 53 ou par email [email protected].
Prix : 1 personne : 25 euros ; 2 personnes : 30 euros ; 3 personnes : 35 euros ; 4 personnes : 40 euros. Au-delà, nous contacter.