Chargement Évènements

6. & 7. Abrëll – Via Mosel

avril 6 à 10 h 00 min - avril 7 à 18 h 00 min

6. & 7. Abrëll – Via Mosel

Rätsel vun der Architektur am Musée « A Possen »

Am Kader vun der Portes ouvertes « Via Mosel » proposéieren mir iech, eleng oder mat Famill a Frënn, déi kléng architektonesch Geheimnisser vun den alen Haiser vum Musée z’entdecken, dat am Häerz vun der Lëtzebuerger Musel läit. Eng individuell Visite mat engem Spillbuch voller Rätsel a Froen iwwert d’Architektur a Fonctionnement vun den Haiser steet am Mëttelpunkt. Fir all richteg Äntwert kritt dir eng Belounung a Form vun engem Stéck Schockela. Eng flott Entdeckung fir Grouss a Kléng Schneekerten!

Enigmes et architecture au Musée « A Possen »

Dans le cadre des portes ouvertes « Via Mosel », nous vous proposons de découvrir en solo, entre amis ou en famille les petits secrets architecturaux des anciennes maisons du Musée, situé au cœur de la Moselle luxembourgeoise. Un parcours libre à l’aide d’un livret-jeu avec plusieurs énigmes et questions sur l’architecture et le fonctionnement des maisons rythmera votre visite. Chaque bonne réponse vous donnera droit à un petit chocolat en récompense. Une découverte amusante pour petits et grands gourmands !

Samschdes, den 6 Abrëll.

Sonndes, den 7 Abrëll.