15. Juni – Traditionellt Spillen am Musée « A Possen »

15. Juni - Traditionellt Spillen am Musée "A Possen" Samschdes, de 15. Juni, invitéiert de Musée « A Possen », Grouss a Kléng op en originellen a spillereschen Atelier. An engem Workshop vun 3 Stonnen, wäert dir mat Hëllef vun eiser Mediatrice är eegent traditionell Spiller kreéieren. Um Programm sti Waken a Millchen. Mat Bitzen, molen, stréckenContinue reading "15. Juni – Traditionellt Spillen am Musée « A Possen »"

13. Juli – Blummefest am Musée « A Possen »

13. Juli- Blummefest am Musée "A Possen" Samschdes, den 13 Juli, si Kanner vu 6 bis 12 Joer invitéiert, e faarwegen Nomëtteg am Musée „A Possen“ ze verbréngen. Zesumme mat eiser Mediatrice ginn een (oder méi) kléng Këssen a Form vun enger Blumm hiergestallt, fir déi schéin Deeg ze feieren. E wéineg bitzen, flott MaterialienContinue reading "13. Juli – Blummefest am Musée « A Possen »"

3. & 4. August – Wine Culture Enjoy 2024

3. & 4. August - Wine Culture Enjoy 2024Konscht op GLASAm Kader vun der Manifestatioun „Wine Culture Enjoy“ an Zesummenaarbecht mat der ORT de la Moselle luxembourgeoise, invitéiere mir Iech häerzlech op eisen intergenerationelle Workshop „Konscht op GLAS“. Am Kader vun dësem Workshop an ënnert der Hëllef vun eiser Mediatrice kennt Dir e Glas verschéineren,Continue reading "3. & 4. August – Wine Culture Enjoy 2024"

6. – 9. August – Summerakademie am Musée « A Possen »

6. - 9. August - Summerakademie am Musée "A Possen" Vum 6. Bis 9. August organiséiert de Musée „A Possen » nees seng traditionell Summerakademie. Kanner vu 6 bis 12 Joer sinn invitéiert, mat eiser Mediatrice op spilleresch Aart a Weis ze leieren a kreativ ze ginn. De 6. a 7. August leieren d’Kanner déi traditionellContinue reading "6. – 9. August – Summerakademie am Musée « A Possen »"

20. – 23. August – Summerakademie II am Musée « A Possen »

20. - 23. August - Summerakademie II am Musée "A Possen" Vum 20. Bis 23. August organiséiert de Musée „A Possen » nees seng traditionell Summerakademie. Kanner vu 6 bis 12 Joer sinn invitéiert, mat eiser Mediatrice op spilleresch Aart a Weis ze leieren a kreativ ze ginn. De 20. a 21. August leieren d’KannerContinue reading "20. – 23. August – Summerakademie II am Musée « A Possen »"