European Heritage Days 2022: „Mir entdecken al Approchen zur Hygiène nei.“

European Heritage Days 2022 Mir entdecken al Approchen zur Hygiène nei!Am Kader vun den European Heritage Days, an ënnert der Tutelle vum Kulturministère an dem INPA (Institut National pour le Patrimoine Architectural), de Musée „A Possen“ begréisst säi Public mat enger besonnescher Programmatioun zum Thema “Traditionell Praktiken an nohalteg Entwécklung”. Natierlech Materialien, Geschicht a Kreatioun stinnContinue reading "European Heritage Days 2022: „Mir entdecken al Approchen zur Hygiène nei.“"

Mir brennen d’Trauliicht am Musée „A Possen“

Mir brennen d’Trauliicht am Musée „A Possen“Samschdes, den 29. Oktober ass d’Hierschtatmosphär an d‘traditionnellt Trauliicht am Mëttelpunkt am Musée „A Possen“.Mat Hëllef vun eiser Médiatrice schnëtzen d‘Kanner Rommelen, fir hiert eegen Trauliicht ze kreéieren. Zesummen gëtt dann nach eng lecker Rommelenzopp gekacht! Dräi Stonne laang, vu 14.00 bis 17.00 Auer, kënnen d’Kanner vu 6 bisContinue reading "Mir brennen d’Trauliicht am Musée „A Possen“"