Samschdes 12. September, kënne Kleng a Grouss (d’Kanner mussen a Begleedung vun engem Erwuessene sinn) un der Säit vun eiser Mediatrice den Hierstellungsprozess vu Viz entdecken. Iwwert d‘suergfälteg Auswiel, d‘Zerklengeren a Muele bis hin zum Presse vun de Friichten – et gëtt kee Schratt ausgelooss mëttels enger spezifescher Press Viz ze produzéieren! Wien wëll, ka säi frësch gepresste Viz an enger Fläsch mat personaliséierter Etikett mat heem huelen. En intergenerationellen Atelier, deen Handaarbecht, Kreativitéit a Genoss matenee verbënnt. Fir eng kleng Stäerkung mat engem Gedrénks an enger Knabberei wäert och gesuergt sinn!
Samedi 12 septembre, petits et grands (les enfants doivent être accompagnés d’un adulte) pourront, avec notre médiatrice, découvrir le processus de fabrication du jus de pommes. De la sélection soigneuse des fruits, au broyage et au pressage – aucune étape ne sera négligée pour produire du Viz (jus de pomme) à l’aide d’un pressoir dédié ! Ceux qui le souhaitent pourront également emporter leur jus fraîchement pressé dans une bouteille décorée avec une étiquette personnalisée. Un atelier intergénérationnel qui allie artisanat, créativité et gourmandise, accompagné d’un petit goûter avec une boisson et une gourmandise !
Samschdes, den 12 September.
Vu 14 bis 17:30 Auer.
Fir all Altersklassen (d’Kanner mussen an Begleedung vun engem Erwuessene sinn)
Eng Reservatioun ass obligatoresch per Telefon um +352 23 69 73 53 oder via E-Mail op [email protected].
Präisser: 30 € pro Erwuessenen ; 15 € pro Kand > 4 Joer ; gratis fir Kanner < 4 Joer
Samedi 12 septembre.
De 14h à 17h30.
Tout public (les enfants doivent être accompagnés d’un adulte)
Réservation obligatoire par téléphone au +352 23 69 73 53 ou par email [email protected].
Tarifs : 30 € par adulte ; 15 € par enfant > 4 ans ; gratuit enfant < 4 ans